Szolgáltatás

Munkatársaink széleskörben szerzett szakmai tudásának, a rendelkezésünkre álló innovatív technológiáknak és az általunk használt eszközöknek köszönhetően intelligens megoldásokkal támogatjuk ügyfeleink vezetői információs rendszerét, adatszolgáltatását, szervezeti egységeit, projektjeit, avagy felügyeljük rendszereit.Ügyfeleink működése során keletkezett adatok gyűjtésével, analitikus rendszerek integrálásával, adattárház-adatpiac kialakításokat végzünk, melyek alapjai az „okos” megoldások használatának, s mely eredője az adatvagyon gazdálkodásnak.

 • Rendszerintegráció

  Célunk, hogy partnereink számára olyan integrált informatikai rendszert biztosítsunk, amely hatékonyan és teljes körűen szolgálja a vezetők működésre és transzparenciára vonatkozó igényeit, miközben a szervezet informatikai és üzleti területén tevékenykedő szakemberei számára megteremtjük az optimális munkafeltételeket egységes informatikai környezetben.

  Az integrációs folyamat során szakértő kollégáink és ügyfeleink informatikusai felmérik a vállalkozás infrastruktúráját, elemzik, kiértékelik, meghatározzák az optimális helyzet eléréséhez szükséges feltételrendszert, szükséges erőforrásokat.  A különböző platformok, a heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolásával teremtjük meg az egységes, hatékony, stabil, intelligensen integrált informatikai rendszert.

 • Adattárház, adatvagyon

  Napjainkban az informatikai rendszerekkel szembeni igény az egyszerű használat, gyorsaság, könnyű kezelhetőség, vezetői oldalról viszont alapvető elvárás a döntéshozatal támogatása a vezetői információs rendszerek által szolgáltatott sokoldalú lekérdezések és kimutatások kinyerésével. Ügyfeleink számára adattárház építését és adatpiacok kialakítását vállaljuk, ahol az adatok speciális tárolását és kezelését tesszük lehetővé, mentesítve a forrás rendszereket a nagy bonyolultságú, összesített és analitikus adatok előállítása alól.

  Az adattárház jól felépített adattárolása teszi lehetővé az adatbányász szoftverek használatát, az adatvagyon hasznosításának lehetőségét, az üzleti intelligencia megoldásainak bevezetését, használatát, megkönnyítve ezzel a döntéshozók, elemzők, adatszolgáltatók munkáját, kielégítve a hatósági, szakértői kéréseket, jelentésszolgálat által diktált adatigényeket.  Az adatvagyon kiaknázása során szakértő kollégáink támogatást nyújtanak a vállalkozás működése során keletkező adathalmazban megtestesülő érték felfedezésében, üzleti célú hasznosításában, továbbá igény szerinti védelemmel látják el, megfelelő módon tárolják, őrzik.

 • Üzleti intelligencia

  Célunk, hogy valamennyi partnerünk az üzleti intelligencia eszköztárát ismerve és felhasználva, biztonságban érezze vállalkozása sikerességét, gyors és megalapozott döntéseket hozhasson, erőforrásainak hatékony hasznosításával működhessen, valamint prediktív módszereinknek köszönhetően tervezhetőbb jövőképet alkothasson.

  Segítségünkkel a vállalat működése folytán „keletkező” adatvagyont, valamint a rendelkezésre álló külső adattömeget gyűjtjük, elemezzük, hasznosítjuk, aminek eredményével partnerünket támogatjuk vállalkozása napi működésétől egészen a stratégia alkotás folyamatáig.  Üzleti intelligencia (BI) megoldásaink igény szerint előre definiált módon és önkiszolgáló módon is tudnak hasznosulni ügyfeleink speciális igényei szerint alakítva, továbbá alkalmazhatóak a vállalkozás teljes működését implementálva vagy akár szervezeti egységekre, részterületek folyamataira szabva.

 • Jelentéskészítés, adatszolgáltatás

  A kötelező jelentéskészítések területén szerzett tapasztalatainknak és innovatív megoldásainknak köszönhetően teljeskörű megoldást nyújtunk az adatszolgáltatatások automatikus összeállításához, egymás közötti konzisztencia biztosításához. A rendkívül gyorsan változó nemzeti és nemzetközi jogszabályi környezet diktálta pénzpiaci, tőkepiaci, jegybanki adatszolgáltatások teljes körét szolgáljuk ki kollégáink szakértelmének segítségével és a jelentési tevékenységet támogató eszközkészletünkkel.

  Rendszeres adatszolgáltatások és eseti, ad-hoc jellegű hatósági adatigények, tranzakciós jelentések kielégítése épp úgy termékpalettánk része, mint az Európai Bankhatóság taxonómiáját leképező teljes jelentési rendszer. Termékeink és szolgáltatásaink egyedileg az adatszolgáltató intézményre szabhatók, modulárisan építhetők.

  Üzleti elemzőink, jelentéskészítő szakértőink személyes konzultációkkal támogatják partnereink adatszolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenységének, infrastrukturális adottságainak felmérését, segítik a megfelelő modulok kiválasztását.

  Jogszabálykövetés, help-desk funkció és egyéni rendelkezésre állás is igénybe vehető valamennyi külső és belső adatigény kielégítéséhez.

 • Támogatás, üzemeltetés

  Szakértő kollégáink help-desk szolgáltatásunk keretében vállalják ügyfeleink informatikai rendszereinek támogatását, legyen szó akár az általunk fejlesztett rendszerekről, akár a vállalkozás saját előállítású vagy vásárolt szoftvereiről. A hatékony belső működés elősegítését, a szükséges rendelkezésre-állási mutatók biztosítását tudjuk segíteni üzemeltetési feladatok átvállalásával, támogatva partnerünk belső erőforrásainak optimális felhasználását.

  Az informatikai területek mellett a szakmai, üzleti területek is igénylik szakértőink segítségét, a felmerülő feladatok, problémák kezelésekor előszeretettel veszik igénybe online felületünket, s használják a rendszerünk nyújtotta lehetőségeket.

  Bevezetendő új szolgáltatások, termékfejlesztések, folyamat átszervezések kapcsán is rugalmasan, az ügyfél igényei szerint állunk rendelkezésre erőforrás alapú, megbízási vagy vállalkozási szerződések keretein belül.

  Napi operatív tevékenységek támogatását is végezzük pénzügyi, számviteli, bankszakmai vagy kötelező adatszolgáltatást érintő területeken egyaránt; a vállalkozás kritikus tevékenységeit, szolgáltatásait felügyeljük, monitorozzuk, naplózzuk vagy szükség esetén javítjuk.