DNS Szoftverház Kft.

...a működő megoldások szállítója...

Partnereink mondták rólunk...

Az évek során több cégnél is együtt dolgoztam a DNS munkatársaival, mind a rendszereikkel, mind a rugalmasságukkal, odafigyelésükkel elégedett vagyok."

Békési Melinda, főkönyvelő, Református Kálvin Kiadó

A Mavad Rt.-nél külkereskedőként ismerkedtem meg a DNS munkatársaival. Amikor beindítottuk saját vállalkozásunkat, nem akartunk kockáztatni, megbízható cégre akartuk bízni az informatikai fejlesztéseket. Cégünk egészen dinamikus növekedési pályát tudhat maga mögött, és a DNS mindvégig lépést tartott növekvő igényeinkkel.

Garadnai Gábor, tulajdonos-ügyvezető, Voyagex Morini Kft.

Üzemünk Európai Uniós minősítéssel rendelkezik, ezért fontos volt számunkra, hogy olyan rendszert vezessünk be, amely megvalósítja az élelmiszer-ipari előírások teljesítését. A DNS Szoftverház az igényeinknek megfelelő rendszert fejlesztett vállalkozásunknak. Választásunk helyességét a cégünk ISO minősítését végző szakemberek is igazolták."

Kollár Csaba, ügyvezető, Alfa-Meat Kft.

A munkám során nagyon fontos, hogy a cég által használt ügyviteli szoftvertől naprakész és pontos információkat kapjak. A DNS Szoftverház rendszere ilyen."

Lengyelné Gebei Ilona, főkönyvelő, Sanimix Kft.
A Sanimix Kft. honlapja

Amikor a Caola-Alfa 2007 őszén úgy döntött, hogy lecseréli a több mint 10 éve használt SYMIX nevu vállalatirányítási rendszerét, a DNS Szoftverház megoldását választotta. A DNS szakemberei azt ígérték, hogy 2008 januárjában már az új szoftver támogatásával indulhat a termelés a Caolában. Bevallom, nem hittem nekik, de megcsinálták! 2008 óta nagy megelégedettséggel használjuk a DNS rendszerét."

Szivós Márta, kereskedelmi igazgató, Caola-Alfa Kozmetikai Zrt.
A Caola-Alfa Kozmetikai Zrt. honlapja