DNS Szoftverház Kft.

...a működő megoldások szállítója...

Rendszereink

Cégünk megalakulása óta vállalati ügyviteli rendszereket fejleszt. Több éves tapasztalatunk szerint minden vállalat munkája, élete valamilyen szinten egyedi, amellett persze, hogy vannak tevékenységek, amelyek mindenhol megtalálhatóak, és nagyrészt azonos folyamatokra épülnek. Ehhez igazodva próbáljuk Megrendelőink igényeit a legmegfelelőbben kielégíteni.

Alapmodulok
an image

Ügyviteli rendszerünk magját a pénzügyi-, a folyószámla-, a főkönyvi és az eszköz modul képezi. Ezek a területek nagyrészt törvényileg szabályozottak, ezért a legtöbb vállalkozásnál ugyanazokra a funkciókra van szükség. Ezek a modulok rövid igényfelmérés után gyorsan, paraméterezve testre szabhatók. Ha egy ügyfelünk csak tevékenységének erre a területére keres megoldást, akkor akár egy hét alatt megoldjuk a problémáját!

Testre szabás
an image

Ha egy vállalkozás alaptevékenységét is számítógépes rendszerrel kívánja támogatni, akkor mindenképpen egy felmérés után, annak tapasztalatai alapján fejlesztjük ki a szükséges modulokat. Viszonylag sokféle tevékenységi körű vállalkozással állunk kapcsolatban, ezért rendelkezésünkre állnak olyan alapmodulok (készletnyilvántartás, gyártás, óranyilvántartás stb.), amelyek paraméterezésével és átdolgozásával minden érdeklődő számára rövid határidővel tudjuk vállalni a számára testre szabott rendszer elkészítését.